Donacije

Koronarni klub Ljubljana je izjemno hvaležen za velikodušno pomoč vsem dosedanjim donatorjem, ki omogočajo obstoj in razvoj vseživljenske rehabilitacije srčno-žilnih bolnikov ter pomagajo pri širitvi programov za preprečevanje bolezni srca in ožilja.

K sodelovanju pri našem humanitarnem delovanju vabimo tudi nove donatorje.

 

Delovanje KKL so v letu 2020 finančno podprli: 

Novartis Pharma Services Inc. Podružnica v Sloveniji, Span d. o. o, Javno tožilstvo, člani KKL: Vinko Barlič, Boštjan Jaklič, Nada Kumar, Joži Vidmar in še nekateri drugi, z donacijami in prostovoljnimi prispevki. Vsak finančni prispevek pomembno pomaga k razvoju in kakovosti delovanja KKL. Najlepše se zahvaljujemo vsem za pomoč! 

 

Davčna olajšava za donacijo društvu – Pojasnilo DURS


Dohodnina

Lahko se odločite za Koronarni klub Ljubljana in mu namenite skupno 1% vaše dohodnine. To dohodnino bi sicer pustili v državnem proračunu, zato je donacija za vas brezplačna. Z donacijo boste omogočili, da bo Koronarni klub Ljubljana, ki je nevladna organizacija in prispeva h kakovosti bivanja v naši družbi.

Izpolnite le svoje podatke in podatke naše organizacije v za to namenjen obrazec. V obrazcu določite, koliko boste namenili Koronarnemu klubu Ljubljana – skupno največ 1%.

Izpolnite lahko obrazec na spletni strani ali ga natisnite, izpolnite in nato odnesete ali pošljete na davčni urad.